Tisdagsfrukost med nätverkande är ett Business Event på Munktell Science Park. Här träffas Eskilstunabor för att på ett lättsamt och trevligt sätt träffa nya människor och nätverka. Det är ett bra sätt att bredda sitt kontaktnät samt utbyta erfarenheter och kunskaper.

På nätverksfrukosten är det en blandning av kortare föreläsningar, intervjuer med intressanta personer och företag eller endast nätverkande.

Kalendariet för nätverksfrukostar! 

 

17 september: Endast nätverk

24 september: Christoffer Andersson Eskilstuna Simklubb kommer och föreläser inför SM i simning som arrangeras i Eskilstuna i November. 

1958 arrangerades SM senast i Eskilstuna, 61 år senare samlas nu den Svenska simeliten i staden för att under fem dagar göra upp i toppmoderna Munktellbadet. Målsättningen är högt satt för arrangerande Eskilstuna Simklubb, man vill att detta ska bli det bästa SM som har arrangerats. Mässan, maten, underhållningen, miljödiplomeringen och värdskapet är nyckelfaktorer som ska bidra till det.

1 oktober: Ingen nätverksfrukost denna vecka 

8 oktober: Butikerna på Wäsby Gård kommer och berättar om deras verksamheter. 

Strax utanför Torshälla finner du Wäsby Gård, en gårdshandelsplats med själ i pittoresk lantmiljö. Här kan du shoppa allt från inredning och möbler till kläder i någon av butikerna eller njuta av en fika, italiensk glass, nybakat bröd eller en lättare lunch. 

Bistro Wäsby erbjuder lunch, fika, italiensk glass, vinprovningar, afterwork och annat smått och gott. Delikatessbutiken Blommor & Brie. Här kan du bland annat inhandla ostar, charkuterier och annat gott. Även blommor och provningar av olika slag. Unik handgjord keramik hittar du hos Keramik by Anna. Wäsby Vilt, här kan du inhandla Norrländska delikatesser såsom renkött, älgkött och andra tillbehör.

15 oktober: Enbart nätverkande under frukosten denna dag. 

22 oktober: Stilstudion kommer och berättar om sin verksamhet:

Marianne & Ellen på Stilstudion hjälper dig att hitta en stil som känns rätt för dig. Med tjänster som stilrådgivning och personal shopping så ger vi dig kunskapen och verktygen för att du ska kunna optimera din garderob. Vi vill att du ska tänka långsiktigt med valet av dina kläder och det du bär ska spegla din personlighet, livsstil och få dig att känna dig som ditt bästa jag! Ett hållbart och medvetet sätt att handla dina kläder på!  

29 oktober: Enbart nätverkande under frukosten denna dag. 

5 november: Enbart nätverkande under frukosten denna dag. 

12 november: Dagens föreläsare är Anna Wockelberg och Malin Lycke från Wockelberg § Lycke Juristbyrå. De företräder framför allt klienter inom familjejuridiska frågor, så som testamenten, bouppteckningar, sambojuridik, äktenskapsförord och framtidsfullmakter samt frågor som rör fåmansbolag. 

19 november: Lou Norén från Kalkugnstorp kommer och berättar om deras gård och odlingar, även om hur Reko Eskilstuna startades. 

Vill du arrangera en mindre föreläsning under en nätverksfrukost? Kontakta:
Linda Stockenberg, serviceansvarig
linda.stockenberg@munktellsciencepark.se