STUA-Branschråd: Tema Restaurangrestriktioner

Torsdag 14 maj kl: 15:00 - 16:00
Webben
Pris: Kostnadsfritt

Restauranger och cafeer i Sverige får hålla öppet men måste förhålla sig till de coronariktlinjer som formulerats av Folkhälsomyndigheten. Avstånd mellan bord, ingen barservering, inte för många i lokalen osv. Hur gör man för att ”göra rätt”?  Vissa krögare använder uttryck som ”mission impossible” och beskriver hur man agerar både krögare och kontrollant samtidigt.

Vi har med oss Johan Stenberg, krögare i Oxelösund och Per-Gustaf Junger från restaurangerna på Elite Hotel Eskilstuna som kommer och delar med sig av sina erfarenheter i hanteringen av de nya riktlinjerna. Dessutom berättar Maria Borg från Livsmedelsenheten i Nyköping som beskriver sitt uppdrag i förhållande till coronariktlinjerna.

Vi använder oss av verktyget Zoom. Du anmäler dig via formuläret nedan. Det kommer också finnas möjlighet att se en klippt version av branschrådet i efterhand.

Frågor som vi eventuellt inte kan besvara direkt under mötet samlar vi upp och redovisar i efterhand på Stödinsatsens hemsida. Här kommer vi också publicera höjdpunkterna under rådet, så de som inte har chans att delta ändå kan ta del av goda tips och råd. Vid publicering av höjdpunkterna kommer inga företag eller namn att nämnas. https://www.destinationsutveckling.com/sv/branschrad

SE HELA BRANSCHRÅDET IGEN HÄR