Kalender

Alla aktiviteter samlade

<

oktober 2021

>

Eskilstuna kommun: Simulera din affär

Måndag 4 oktober kl: 13:00 - 16:30
Digitalt
Pris: Kostnadsfri

Workshopserie i tre tillfällen. Så får du grepp om ditt företags ekonomi.

Workshopserien Simulera din affär vänder sig till dig som är en förändringsbenägen företagsledare som vill få ett nytt synsätt på företagets ekonomi för att kunna ta effektiva och välgrundade beslut. Du vill också på ett lättförståeligt sätt kunna synliggöra ditt företags ekonomi för dina medarbetare för att få samsyn.

Serien består av tre workshoptillfällen, ledda av Peter Söderholm från Bonanza Education AB, och en individuell sittning, där vi kommer att jobba med visualisering, och simulering av företagets ekonomi för att förstå sambandet mellan balans och resultaträkning samt se hur olika scenarier påverkar företagets framtid.

Tillfälle 1: The Visual Language Of Finance – Inspireras av ekonomi. Datum 4/10, kl. 13:00-16:30

Tillfälle 2: Hur påverkar företagets ekonomi av förändringar. Individuellt tillfälle med simulering tillsammans med ALMI.
Datum 6/10, kl. 13:00 -15:00

Tillfälle 3: Praktikfall – Hur påverkar exempelvis pandemin mitt företags ekonomi? Datum 19/10, 13:00-15:00

Workshopserien hålls digitalt och är kostnadsfritt för deltagande bolag. Simulera din affär finansieras av Eskilstuna Kommun och Almi.

Eskilstuna Kommun: 10FIKA med näringslivsfokus

Fredag 8 oktober kl: 10:00 - 11:00
Digitalt på Affärsplan Eskilstuna och Företagarna Eskilstuna Torshällas Facebooksidor

Välkommen till höstens första 10FIKA.

Den 8 oktober klockan 10 sker årets tredje 10FIKA tillsammans med Företagarna. Ett forum där vi följer upp vad som diskuterades på Eskilstuna kommuns näringslivsdialog på temat samhällsutveckling med fokus på bygg & fastighet.

10FIKA arrangeras av Affärsplan Eskilstuna i samarbete med Företagarna under ledning av Felix Andersson. Du kan följa livesändningen på våra respektive Facebooksidor. Vi ses!

Eskilstuna kommun: Tillväxtmotorn

Tisdag 26 oktober kl: 14:00 - 16:00
Mälardalens Högskola Eskilstuna
Anmäl senast: Torsdag 21 oktober

Nu startar en ny grupp av Tillväxtmotorn.

Fler än 300 personer i ledande positioner inom företag i Eskilstuna har gått
programmet. Målgruppen är små och medelstora företag inom alla branscher. Programmet vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och bli en del av ett starkt nätverk med stor öppenhet i en konfidentiell miljö. Alla deltagare skriver på sekretessavtal.

Du kanske arbetar med kvalitet, produktion, HR-frågor eller helt enkelt är vd
på företaget. Vi har sett att ledarskapet under coronapandemin ställt nya krav. Tillväxtmotorn vill bland annat få dig stärkt i de nya utmaningarna du står inför.

Tycker du det låter intressant? Anmäl dig då till en informationsträff om
Tillväxtmotorprogrammet. Där får du också lyssna till Anna Uhlin, doktorand, som kommer att prata om sin forskning ”Så undviker du fallgroparna med hybridmöten”.

Sista anmälningsdag är 21 oktober. För frågor, ring 070-580 83 32.

<

oktober 2021

>