Kalender

Alla aktiviteter samlade

<

januari 2019

>
Business School

Women Executive Program

Måndag 14 januari kl: 09:00 - 12:00

Träff 3 av 4

Är du trött på den traditionella synen på ledarskap? Vilken tur! Positivt ledarskap vänder ut och in på den traditionella synen med hjälp av forskning inom positiv psykologi.

Women Executive Program är en exklusiv möjlighet där Munktell Science Park erbjuder ett affärsprogram för ett noggrant urval av kvinnor i ledande positioner med stor potential och eget driv. Tillsammans med oss utvecklar du dig själv, ditt företag och Eskilstuna!

Under fem workshops får du arbeta med teori, praktiska övningar och reflektion. Detta för att du ska kunna påbörja ett nytt ledarskap, ett nytt liv och framförallt ett nytt liv som positiv ledare.

Affärsporgramet genomförs tillsammans med Profecta som är det enda företaget med specialkompetens inom tillämpad positiv psykologi på arbetsplatsen.

För mer information och intresse av att delta, kontakta:
Pernilla Kjellström, projektledare
pernilla.kjellstrom@gmail.com
070-736 39 44

OBS! Intresseanmälan måste besked om du får en plats i programmet sker innan första träffen 20 november 2018.

Business Events

Nätverksfrukost - NumberOneGym

Tisdag 22 januari kl: 08:00 - 09:00
Munktell Science Park, Portgatan 3
Pris: Gratis

Varmt välkommen på årets första nätverksfrukost.

Denna morgon kommer representanter från Eskilstunas senaste gym, NumberOneGym och berättar om sin verksamhet. Du kommer också få bra kost- och träningstips.

8.00: Drop in frukost
8.30: NumberOneGym
Växtzon

Growth Circle vår 2019 - Träff 1/6

Torsdag 31 januari kl: 08:30 - 12:00
Munktell Science Park, Portgatan 3

Tema: Digital marknadsföring och försäljning

Growth Circle är ett program baserat på sex stycken utmaningar som är viktiga att du fokuserar på, innan du tar nästa steg i företagets utveckling.

I programmet får du möjlighet att ta del av den samlade erfarenheten från en panel bestående av experter, forskare och representanter från andra tillväxtbolag. Ta med dig ditt företags utmaningar så serverar vi kunskapsutbytet du behöver för att öka takten på din tillväxtresa.

DETTA ÄR ETT PROGRAM I SAMARBETSPROJEKTET VÄXTZON.

<

januari 2019

>