Kalender

Alla aktiviteter samlade

Lyftet i ditt företagande: Hur kan jag stärka mitt ledarskap?

Tisdag 1 juni kl: 17:00 - 18:00
Digitalt

Eskilstuna kommun erbjuder tillsammans med NyföretagarCentrum och ALMI en seminarieserie för dig som ny- och småföretagare. Du får viktig och grundläggande kompetensutveckling inom flera områden, som får dig och ditt företag att växa samtidigt som du får en bredare bild av de möjligheter som finns hos alla olika näringslivsaktörer.

Den 1 juni hålls det tredje seminarietillfället med temat: Hur kan jag stärka mitt ledarskap? Du får veta vad du som ledare kan göra för att du själv och de du leder ska vara på rätt plats mentalt, fatta rätt beslut och göra det som krävs. Efter seminariet kommer deltagarna få en verktygslåda som kan användas i vardagliga ledarskapsutmaningar.

Seminariet sänds digitalt och är kostnadsfritt.

STUA Utvecklar: Vad gäller för anpassning av smittskyddsåtgärder påbörjas 1 juni?

Torsdag 3 juni kl: 14:00 - 15:00
Online via zoom

Folkhälsomyndigheten har presenterat ett öppningsförslag som bygger på en femstegsmodell.
Redan imorgon träder lättade restriktioner i kraft som innebär att restauranger får ha öppet till 22:30 och nöjesparker får öppna upp, i kommande steg väntas också höjda maxantal på publika evenemang och ytterligare förlängda öppettider. På torsdag den 3 juni klockan 14, går vi på svenska igenom planen för lättnad av restriktioner, Irja Hökås och Urban Wallin går igenom vad de olika stegen innehåller och hur du kan förbereda dig inför de lättade restriktionerna.

STUA Utvecklar: Vad gäller för anpassning av smittskyddsåtgärder påbörjas 1 juni? - på lätt svenska och arabiska

Fredag 4 juni kl: 14:00 - 15:00
Online via zoom

Folkhälsomyndigheten har presenterat ett öppningsförslag som bygger på en femstegsmodell. Redan imorgon träder lättade restriktioner i kraft som innebär att restauranger får ha öppet till 22:30 och nöjesparker får öppna upp, i kommande steg väntas också höjda maxantal på publika evenemang och ytterligare förlängda öppettider. På fredag den 4 juni klockan 14, går vi på svenska igenom planen för lättnad av restriktioner, Irja Hökås och Mahfouz Hebrawi går igenom vad de olika stegen innehåller och hur du kan förbereda dig inför de lättade restriktionerna.

Lyftet i ditt företagande-Digital försäljning: Hur kan jag öka min synlighet och försäljning digitalt?

Tisdag 15 juni kl: 17:00 - 18:00
Digitalt

Lyftet i ditt företagande
Under året 2021 erbjuder Eskilstuna kommun tillsammans med NyföretagarCentrum och ALMI en seminarieserie med 6 tillfällen, för dig som ny- och småföretagare. Här erbjuds viktig och grundläggande information om kompetensutveckling. Seminariet sänds digitalt och är kostnadsfritt.

Den 15 juni hålls det fjärde kurstillfället. Temat är denna gång digital försäljning och handlar om hur du kan öka din synlighet i sociala medier samt öka försäljningen på din webbplats. Du får också information om de digitala kurser som erbjuds via Kompetensgallerian och Position Eskilstuna.

Kursledare är Elin Trygg och Torbjörn Johansson på NyföretagarCentrum. Seminariet sänds digitalt och är kostnadsfritt.